Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

den sista maj och den första juni

1såhär såg jag ut i går4med svinfina flätor i håret har aldrig haft så avancerad frisyr förut. tack till elsa för fix. <35  och sjal som var flygig och fin tack till linnea för lån (+ foto för den delen med) <33linnejackan är ett par år gammal från weekday mina mockasneakers är från nike den luddiga toppen loppis. väskan och manchesterkjolen har jag fått av bird on a wire!2

 

och det var den sista maj och nu i dag är det den första juni. juni månad som blev ännu en londonmånad och jag är så himla peppad.  i förrgår kom sofia till london för att ha praktik över sommaren och i går hängde jag med henne och daniel hela kvällen. så knäppt och fint att hon jag är van vid att se varje dag i stockholm är här nu och kommer vara varje himla dag tills jag åker! juni kommer bli så himla bäst det känner jag på mig. (peppar peppar)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!