Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bank holiday måndag på bar stories

hej från en sjukstuga i peckham. jag är helt sänkt med feber halsont muskelont ja ni vet hela köret. men jag blir fint omhändertagen av linnea som kokar mig ingefärste och proppar med vitaminer kakor och vatten. <3 i måndags var andra tider då var en frisk och det var bank holiday!12det firade jag linnea elsa och sofia med happy hour på bar stories. två drinkar för £7 japp. det började med whiskey sour18fint på bar stories under tågrälsen 13elsa!2116när det var fem min kvar av happy hour köpte vi två till mkt ekonomiskt. en fläderhistoria av något slag minns inte riktigt. men god var den.  19sofia!32 och linnea! vi pratade om gymnasietiden skräckmenshistorier från högstadiet och elsa lärde mig hur en rullar cigaretter. *så oskuldsfull*20när vi blev hungriga sa vi hejdå till fina baren 22och köpte fries på vägen hem till middag. fint välkomnande tillbaka efter en helg i stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Peckham tips (om du inte redan hört av någon annan!) Frank’s, en tak bar ovanpå parkeringshus bredvid Peckham multiplex bion. om jag kommer ihåg rätt. lite ovisst om när de öppnar för säsongen men tror nästa helg! passande nog skall det bli 25 grader och sol. Mvh en som bor i Brixton

  Kajsa 2015-05-31 17:59:55
  Svara
 • Helt okej pris på drinkar tycker jag! skål!

  ISA 2015-05-30 19:06:09 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • vilket välkomnande! det skulle en inte tacka nej till.

  Karin 2015-05-30 16:13:44 http://www.locknerkarin.blogspot.se
  Svara
 • Himla fin kväll ni verkar ha haft!

  kaneli 2015-05-30 15:54:06 http://spicegirl.ratata.fi/blogg/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson