lite nya saker

nu måste jag visa vad jag köpte på loppis i helgen för jag tyckte det var så himla bra. gick dit för att köpa en tavla och en nyckelring men kom hem med ingen tavla och fyra andra grejer.nyckelring fick jag med mig dock! för några pence. kolla fint jag har guldiga nycklar.
och så köpte jag något luddigt + färgglatt
toppen har djup rygg och svinbra ärmlängd.
kjolen är lite ett wildcard men jag blev glad av mönstret och färgerna och jag tänker att kostar något en pund och du blir glad av det så är det ganska knäppt att inte köpa’t.
toppen kostade 2 pund så det var ju prima.
sist ut är den här väskan i konstläder/galon typ? hade min favoritväska i samma material men den gick sönder när jag och johan var i helsinki. den här blir ett finfint substitut.
mkt bra bra när det regnar pga vattenavstötande och så är den väldigt rymlig så en får plats med både den analoga och den digitala kameran. hurra!

12 pund ville han han men jag fick ner den till 5. vet inte vad som hände med mig när blev jag en bra prutare???

och förutom det så fick köpte jag också två vita fat med blå kanter ni vet såna där i emalj. för fyra pund. känner mig som en fyndmästare.
nu ska jag gå till jobbet. det är ju ledigt i sverige och inte här en det gör ingenting ingenting ty det ska bli 19 grader och sol i dag och min chef är inte på jobbet och sa att jag får gå tidigt. MMMM. kanske ska gå på museum det blir fint. ha en fin fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!