Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

långfredagen

nu tittar vi på bilder som lagts på hög tycker jag! och dessa närmare bestämt från när jag blev påskledig. hade tid att ordna med saker hemma det började med att jag på skärtorsdag köpte och fixade med påskpresenter. presenter är bäst. jag pyntade ett gammalt fult påskägg med sånt jag hittat i makerilådan fyllde med goa kaffebönor och stängde med en stor rosett
och slog in en bok förslöt och limmade ädelstenar på med limpistol. 
det glittrade fint sen. 
på långfredagen gjorde jag något som varit på min to-do-list i evighet: rensade min garderob.känner att färggladheten i den inte speglar vad jag oftast bär nu för tiden. det är mycket jeans + skjorta typ har ingen inspiration över huvud taget men det hjälpte lite i varje fall.klännings!
johan rensade också och jag blev distraherad
speciellt när han hittade en papperkasse med gamla foton
från när jag var i new york med min familj en bild på jennifer i hennes himmelsäng och en och en halv på johan. alla från 2011. 
och så en på honom i ingen tröja mot tapeten i mitt flickrum. älskar den här bilden. visst är det så himla typiskt att fastna i detaljer när en ska röja? jag gör det hela tiden i varje fall kanske bara jag som är queen of prokrastinering.
när vi ändå är i fönstret kan vi ju titta på jorps gulliga små chiliplantor. 
till SLUT blev jag klar. KOLLA VAD FINT
mmm ro i själen.
vi firade med lunch. tortillabröd med allt gott i: avokado halloumi tomat gurka hummus yoghurt/myntasås och wildcardet: jordgubbar. smakade utsökt
sen skulle vi måla ägg pga påskigt
vi åt äggröra till frukost i flera dagar efter att ha blåst ur de här äggen. 
jag målade av vårat elefantöra 
men jag har ju redan visat dem förut. sen kom madde och vi gick och drack drinkar och vin och hängde hon och jag. det har varit en bristvara sen dess och innandess med men det var så fint att se na ett slag <3 det var långfredagen det! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che