Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kalatea heter den

i dag hade vi slutredovisning i terminens typografikurs. allt gick jättebra och det är så skönt när det är så då en jobbat så intensivt och länge. det var den tredje sista kursen för terminen och en suck av lättnad. det känns att det är nära sommar nu. vi drack ett par öl efter presentationerna tillsammans nästan hela klassen och när jag och sofia gick hemåt kände jag mig bara så peppad och lättad och utmattad och glad. nu ska jag vila. för en kväll i varje fall.
 
så nu är jag tillbaka här någorlunda vanligt! har massa att visa er men tills vidare bara den här fina som jag och johan adopterade i söndags. jag tycker om’en för den får mig att vilja måla och jag tänker att det är en bra sak för en planta. det är en slags kalatea och mässingkrukan den står i fick jag av honom johan alltså inte växten.
 
nu ska jag äta snickers och se en film och inte tänka på något viktigt över huvud taget. vi hörs hej!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che