Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sånt i mig nu

 
jag vill så mycket. i bland vill jag så mycket att det inte längre känns som att jag vill som att det bara är en börda ni vet? glömmer bort att stanna upp och tänka att detta är ju faktiskt något jag valt något som jag tycker är kul. jäkla tidspress och mängder som får det att kännas som motsatsen när en inte tänker efter och bara känner av klumpen i magen upp i halsen nästan. andas. jag har i varje fall börjat använda (läs cyklat till och från skolan två gånger) min skinande röda cykel jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent (japp jag bli bortskämd trots att jag inte ens bor hemma längre och jag är så tacksam). den är så fin och hjälper mig att hålla huvudet fritt en lite lite liten stund i varje fall och får bröstet att skälva lungorna att vidgas benen att krampa för jag tar i (det blir sällan så nu). och jag hann äta middag med sophie i dag och att träffa henne för första gången på alldeles för länge. <3 
 
jag tittade i mitt arkiv och så och så hittade jag gamla londonbilder. de här är från när jag och johan var där för tre år sen och jag bara fotade blommande träd ungefär.
 
om en månad ska jag dit igen och så stannar jag i fem veckor. det är också sånt jag tänker på. de första dagarna är johan med mig men sen är det fyra veckor av att vara med mig själv (förutom dagar på studion där jag ska praktisera). är ändå så peppad/nervös samtidigt. växlar mellan att tänka ut det värsta som kan hända/bli lugn av att det ju är ingenting. jag har bestämt mig för att ta med mig filmrullar och damma av min analoga kamera skriva morgonsidor och promenera och dokumentera på egen hand. tror det blir fint. har ni några londontips som inte jag får missa? kanske någon som vill ta en kaffe och vara min kompis? 
 
det är soligt och varmt hos mig. hoppas ni har en fin vår. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!