Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

frukostvanan

jag är en sån himla frukostperiodare. köper hem något gör det varje himla morgon i typ en vecka och sen äter jag mig trött på det och gör samma sak med något nytt. mina senaste två är dessa (om en bortser från de mängder äggröra jag ätit de senaste dagarna. vi fick massvis med ägg av farmor till påsken <3).
chiapudding på kokosmjölk toppat med tranbär fryst mango och pumpakärnor. kokosmjölk (alpros) + ett par matskedar chia i en burk (hehe så bloggigt). förslut -> skaka -> ställ i kyl över natt. på morgonen: skaka/rör om igen och toppa. lättare kan det ju knappt bli.
ägg! stekt i massa olja på ena sidan så det är nästan friterat men med rinnig gula + hackad avokado med vitvinsvinäger + salt och peppar. så jäkla gott har ätit varje dag i en vecka. men nu börjar jag tröttna. har ni några standardfrukostar som är era bästa? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!