Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

frukostvanan

jag är en sån himla frukostperiodare. köper hem något gör det varje himla morgon i typ en vecka och sen äter jag mig trött på det och gör samma sak med något nytt. mina senaste två är dessa (om en bortser från de mängder äggröra jag ätit de senaste dagarna. vi fick massvis med ägg av farmor till påsken <3).
chiapudding på kokosmjölk toppat med tranbär fryst mango och pumpakärnor. kokosmjölk (alpros) + ett par matskedar chia i en burk (hehe så bloggigt). förslut -> skaka -> ställ i kyl över natt. på morgonen: skaka/rör om igen och toppa. lättare kan det ju knappt bli.
ägg! stekt i massa olja på ena sidan så det är nästan friterat men med rinnig gula + hackad avokado med vitvinsvinäger + salt och peppar. så jäkla gott har ätit varje dag i en vecka. men nu börjar jag tröttna. har ni några standardfrukostar som är era bästa? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che