Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

från min helg genom telefonen

i lördags var jag från 10-15 på medborgarskolan och en kurs om att göra mönster med lotta kühlhorn. så himla inspirerande och så jäkla nyttigt att bara jobba med papper kopiator pennor och sax och ö h t ingen skärm.jag gjorde ett mönster med massa fönster (obs fint rim)
och såhär blev ett annat mönster från första dagen! det är kollage från tidningsannonser och tuschpennor på kopieringspapper som jag gjort en mönsterrapport på. tyckte färgerna blev så fina när jag inverterade i kopieringsmaskinen (den undre).på kvällen åkte jag och johan hem till min farmor och farfar för att fira farmor som fyllt år. drack vin och åt god mat och äppelpaj och hon hade gjort vegetarisk soppa till mig <3
när vi kom hem igen kunde inte jag låta bli men var tvungen att måla lite delar att använda i mönster dagen efter. det blev lite rävar stenar och prickar
använde lite alltihopa faktiskt! det blev en med rävar och stenar och mossa mot kopierad kartong hehe
och det blev en frukost
och så en sjungande kör av cirkulära figurer. längtar till att digitalisera och pilla med dem till perfektion nu!!! kanske har tid i påsk vi får se. efter kursen hade jag och johan bestämt att vi skulle ha date och tänkte äta på fin restaurang men kunde aldrig bestämma oss så det blev falafeltallrik istället. funkar ju mycket bra det med
sen fortsatte vi daten hemma. han gjorde whiskey sour
och sen spelade vi fia och åt allt amerikanskt godis som vi köpt efter att ha gått bananas på ica medborgarplatsens godishylla i ett par timmar innan jag var tvungen att ta itu med skolarbete igen. fin helg ändå <3
 
i dag börjar 48h (en reklamtävling som du kan läsa om här) och jag ska vara med som ad. är himla pepp faktiskt på att hamna i en liten bubbla!!! är det någon av er som ska vara med?
 
puss vi ses
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!