Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mars å mars

 
hundbilder är ett bra sätt att avsluta en helg med. jag har haft en bra helg. jag och sophie bjöd agnes på trerätters jag och sofia jobbade lite med ett projekt men med frukost ute tillsammans med eva och så träffade vi linn och den dösöta lilla personen på bilden ovan. jag har hunnit fixat och trixat och varit med mig själv och på spelning med flora. jag har tvättat städat sopsorterat allt jag inte hunnit i veckan.
 
vad tiden går fort nu. och jag har vårkänslor. det är första veckan i mars och jag kommer ha fullt upp den här med precis som den förra och så plötsligt är det fem veckor senare. det är skolprojekt och praktikansökningar och intervjuer och presentationer och det är jobb. men i morgon kommer johan hem och på torsdag fyller jag 22. det går så fort så det nästan känns som att jag kommer missa min födelsedag.
 
det är flera av er som har kommenerat/mailat angående skrivbordet som vi ska sälja och så blev jag osäker vem som var först jag har varit seg på att svara osv… för att inte göra det orättvist tänkte jag lägga ut det på tradera i veckan. säger till när såklart.
 
och så var det bara en sak till och det är att jag tycker ni är så himla snälla. tvivlar ganska mycket på vad denna denna plats ska vara just nu som kanske snarare har blivit bara en fotodagbok (obs obs faktiskt min egentliga blogbanledning) och inte så inspirerande/hittepåig som jag vill på grund av tidsbrist. jag svarar så långsamt på kommentarer (om ens alls i bland) men jag läser allt och blir så glad av allt fint ni strösslar kring er. PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind