Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tid för frukost

här är mitt bidrag till månadens monthly makers (som väl ingen kan missat? annars går det att läsa om t ex här). temat var papper och efter att ha varit på nordiska museet och inspirationen jag fick där fanns inget annat val än att skära och vika!!!
det blev en liten frukost. jag använde pappersbitar (gamla papperprov och annat som blivit över) jag hade hemma så jag blev begränsad i valet av färgskala men jag är ändå nöjd för den tiden jag lade ner. hade jag haft mer tid hade jag köpt papper i toner som passade fint ihop byggt upp lite klurigare komposition och skurit nogrannare hehe. men nu fick det här räcka. som en hyllning till dagens viktigaste och bästa måltid. <3
 
så fint initiativ detta med monthly makers! blir så pepp. stor eloge till själarna bakom. → kika in hos emelie för alla månadens bidrag. ←

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che