Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bokklubbsträff januari

hanna andrea maria och flora från bokklubbsträff hemma hos alexandra för två veckor sen. det var i början på januari vi drack bubbel från nyår och pratade om not that kind of girl av lena dunham. många bra teman att diskutera i den boken. jag halvgillade den men som med ca alla böcker vi läst gillade jag den mer efter att vi gått igenom vridit och vänt på den.
 
tills nästa gång ska vi läsa beckomberga av sara stridsberg. däremellan har jag hunnit med gone girl (så spännande + obehaglig) och expiditionen av bea uusma (tog mig två kvällar av sömnadsproblem. bästa boken på länge).
 
beckomberga börjar jag med prick nu. älskar bokklubben blir så pepp på att läsa <3
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!