Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min dag genom min telefon

så här såg det ut i morse genom fönstret. drömmigt va.
och så här på väg till il caffé.
där jag jobbade jag med sofia och marcus. kul va att få jobba med sina kompisar!! vi gör en förpackningsuppgift just nu. och var väldigt trötta här i morse. 
det snöade fortfarande när vi köpte sopplunch och tog oss till skolan och dagens eftermiddagslektion. 
nu hoppar vi lite i tiden. det här är efter skolan och efter möte på vasamuseet med pernilla och anders och efter transport till city igen. fick lov att hänga med den här braiga personen! hon var smakråd åt mig i diverse affärer. jag skulle köpa ~*accesoarer*~ något jag inte är så bra på och säkert inte ens kan stava till. vi hittade litegrann iallafall.
och sen åt vi pizza respektive risotto och drack prick ett par glas vin var och pratade om livet. livet va. vi tog varsin te var ju tvugna att prova starbucks när vi ändå var i krokarna och oj vad jag var fylld med energi ändå. den här personen = så himla bäst. 
såhär såg en sak jag köpte ut som små droppar fina va! obs att de skulle jag egentligen inte köpt. 🙁 men var tvungen. (ursäkta wilderness förmodligen genom tidernas sämsta bild)
och detta hörrni är en liveblogg. vad flådigt va!! så nu skall jag äta dessa chokladbollar (”det ser ut som falaflar” sa johan) som jag i sockersugets hast blandade ihop sent i går kväll. det fanns varken pärlsocker eller kokos att rulla i så det fick bli muscovadosoker. det = dagens tips. nu = downton abbey med han jag e kär i. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che