Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett plus ett blir tre

en kväll gjorde vi pizza till middag. vi använder ernsts recept på deg och tomatsås (men kör utan ansjovis och med grönsaksbuljongstärning istället). johan står för deg och jag för sås. sen gräddar vi dem på vår pizzasten. 
på min hade jag (förutom tomatsås) vitlöksstekt svamp och aubergine mozzarella pumpakärnor röd pesto och ett ägg. ägg blir så perfekta på pizza bara att knäcka mitt på alla tillbehör och låta sig själv tillagas i ugnen
dagen därpå stekte vi det som blev kvar av auberginen tillsammans med en zuchini i bitar i massvis med olivolja tills de blev gyllenbruna. i med hackade hasselnötter basilika och mynta. salta och peppra. sen åt vi med stekt halloumi och en sallad till 
den tredje dagen: från pizzan blev en deg över som vi sparade i kylen och från zuchini och aubergine-grejen blev det rester. perfekt topping. restlunchen var divine

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Lifestyle
    Emelie Walles
    Mode
    Emma Danielsson
    Hälsa
    Foodjunkie
    Hälsa
    Joanna Swica
    Hälsa
    Sassa Asli
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Lifestyle
    Sara Che
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Home
    Jannike Ebbing
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Hälsa
    Jenny Sunding
    Mode
    Imane Asry
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Mode
    Fanny Ekstrand