Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hejdå 2014

och jag dokumenterar så mycket att jag blev ju tamejtusan fysiskt stressad av att försöka få ihop någon form av sammanfattning av detta. många sommarbider saknas men jag har iallafall tittat igenom årets arkiv och minnts. 
 
och på tal om sommaren och våren herregud vad den var drömmig hur mycket har en inte varit ute i parker i år då!!! mmmm. tycker om 2014 väldigt mycket faktiskt. HEJDÅ till jobbiga saker och HEJ och VÄLKOMMEN nytt har jag sagt. har träffat så otroligt många fina nya människor i och med skolan och bokklubben och den här bloggisen. och kommit närmre äldre vänner. 
 
och så jag har varit stressad och jag har bråkat och varit orättvis och dum men jag känner verkligen att det här är det år jag växt mest som person. i hela mitt liv skulle jag tro. 
 
här är åtta bilder för varje månad som får mig att minnas:

januari

februari
mars
april
maj
juni
juli
augusti
september
oktober
november
december
 
och jag har inga nyårslöften för det är ändå dömt att misslyckas men jag har två mål ändå:
 
1)
kunna säga nej med mindre dåligt samvete. jag har så mycket jag vill göra och så många jag vill träffa att jag vet inte hur ofta jag detta år har känt mig som en dålig vän/partner/familjemedlem/gruppmedlem. att jag inte träffat alla lika ofta som jag brukat har att göra med att jag börjat en heltidsutbildning (som ofta innebär även kvällar i bland nätter i skolan) on top of mitt nattjobb och den här bloggen och att hinna träffa alla även om jag vill är ju helt omöjligt. så jag ska vara snällare mot mig själv och komma ihåg att det i bland är viktigare att vara med sig själv och vila än att försöka räcka till överallt.
 
och 2)
vara mindre digital. på något märkligt vis verkar det som att mitt egentligen sämsta verktyg för att skapa dvs det digitala sättet att skapa har blivit det som ligger närmast. det har med all säkerhet att göra med lathet men det här året vill jag ska bli året då mina målarfärger händer saxar papper lim symaskin får användas i oändlighet. obs att mindre digital också mindre datortid t ex. tänker mig minst ett tillfälle reading deprivation i månaden (må så vara bara för en dag). hänger ju egentligen med i 1) det lättar ju på stressen.
 
avslutningsvis så tittar vi på den här gifen från förra nyårsafton på sophien och anton. 
låt oss alla få ett fantastiskt 2015! ta hand om er i kväll. gott nytt <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry