Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

annandag jul

hej!
ville egentligen bara önska en god fortsättning och visa min nya himla fina kappa i a-linjesnitt som jag fick av mina föräldrar i julklapp. den kommer från cos och hade tydligen varit den allra sista som hängde udda och så precis i min storlek. tur!!! älskarn!!!
 
började denna dag med att ligga och läsa i sängen och sen har jag och johan legat i soffan med täcke och sett cloud atlas. tagit en iskall promenad i sista solstrålarna och ätit värmande snabbnudlar och överblivet godis. i kväll är planerna inga alls förutom typ ta ett fotbad. alltså: njuter järnet av att vara ledig. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!