Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

näst sista veckan + en selfie från i morse

heltid skola och dubbel heltid övrigt jobb/sådant jag lovat andra att hjälpa med/sådant jag måste göra/sådant jag vill göra/absolut minimal sömn och så den där himla klumpen hela himla tiden. att inte räcka till behöva göra besviken. 
 
har inte mycket upphetsande att säga just nu pga mycket mycket stressad. tänkte att på jullovet har jag kanske mer tid och lust att hitta på roliga saker här. tills dess kanske ni kan berätta om det är något särskilt ni vill se här så försöker jag att tilgodose en del sen! önskerubriker på inlägg eller om ni har frågor i kommentarsfältet så ska jag försöka blogga under ledigheten. låter inte det bra!!! puss
 
ps. önskar mig mig även julklappstips till pojkvän 
ps II. johan du får inte läsa kommentarerna på det här inlägget <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!