Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

halloween 2014

i torsdags förra veckan vankades det halloweenfest och efter att jag och sofia jobbat med ett projekt på eftermiddagen kom marcus över! 
vi gjorde i ordning oss tillsammans innan förfesten till berghs halloweenfest. kolla gulliga stjärnhimmeln
och jag och sophia var jake och elwood blues!
sen åkte vi till alfie i aspudden. här har vi förutom tidigare nämnda ryan gosling i drive (marcus) en wrestler (alfie) ett skelett (jakob) en rappare hehe minns inte vem felåt anders grumpy cat walter white och en vampyr-johanna
walter white och grumpy cat. så roliga. och obehagligt lik (heisenberg alltså)alfie jag och magnus som är en av rånarna i jokers gang i batman ni vet? så läskig.

vi drack öl och dansade och hade det allmänt fint innan vi promenerade till en festlokalen i hägersten där halloweenfesten ägde rum och det fortsatte i samma stil. 
det var verkligen så kul min klass är så himla bra tralalala <3 här har vi de två genierna elin och linnea som var en rysk ubåt (läskigaste som finns ju….)
 
dagen efter hade vi passande nog inga lektioner men jag och sofia satt hemma hos mig från morgon (med pangfrukost) till nästan midnatt innan vi blev klara med den frivilliga briefen om att branda ett koncept som vi gjort nu! så himla mysig dag ändå med bakispizzapaus och glasspaus. håll tummarna för oss fattiga studenter så att vi vinner och har råd att köpa vad vi spanat in på nitty gritty <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!