Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lille barr

första veckan i skolan (oj det var ju så väldigt länge sen nu fasligt vad tiden går fort) blev vi uppdelade två och två och fick i uppgift att hitta en gemensam nämnare mellan oss och skapa något utifrån det (väldigt luddigt var det). jag hamnade med sandra och vår gemensamma nämnare blev skogen och kärleken till den och avsaknaden av den nu när vi båda är stadsbor. det blev en liten butik vid namn barr där du kan köpa stensöta-tepåsar frysta bär svamp i lösvikt och kåda på burk. ovan ett mönster för svamppåsen och nedan våra snabba dummies av några barr-produkter: 

men jag undrar hur gott kåda skulle smaka på frukostgröten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!