Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

post-fotboll-sara

 
hej hörrni! ett supersnabbt hej bara. här är jag och vet ni hela dagen i dag har jag gjort något så otippat som att spela fotboll. vi hade fotbollsturnering med skolan och min klass var sämst på plan men bäst bredvid. vi fick värma oss med whiskey för att det var så kallt och tog över ett helt café med vårt lilla lag för kaffe. duschen och powernapen efter satt inte nådigt fint. nu ska jag slänga i mig mat med jorpi och sen är det fotbollsefterfest vilken grej va! puss ha en fin torsdagskväll

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!