greasy spoon

i morse vaknade vi mer döda än levande efter gårdagens bravader (arcade fire!!! mer om det senare) och visste inte vad vi skulle ta oss till för vi var så hungriga och inte hade vi någon frukost hemma. kardemummabullarna jag hittade i en gömma i skafferiet och som vi åt i sängen räckte inte. och vi orkade inte laga något. så vi bestämde oss för att lyxa med frukost ute.
vi gick till ett ställe på tjärhovsgatan som heter greasy spoon. jag gick förbi dem häromdagen och fotade menyn för allt lät så gott
efter alla feta frukostar i london har vi klagat för varandra på att vi inte hittat något liknande ställe för frukost i stockholm. nu har vi hittat ett hurra! läste tidningen lite
och drack äppeljuice med flädersmak
gosig + söt + trött
jag tog eggs florentine som är mitt nuvarande beroende. så himla gott ju . johan tog full english breakfast och tyckte också det var jättegott. sen delade vi en fruktsallad med vaniljsirap på mmm. supertrevlig personal och enda minuset var att det var mycket väntan MEN tydligen var det bara deras andra helg de haft öppet och det var mycket mer folk än de tänkt sig. 
så jäkla fint där inne också kolla bara: 
tror detta är vad vi kommer bli ruinerade på.
sen promenerade vi hem mätta och belåtna och oerhört trötta. nu ligger vi i soffan och kollar på where the wild things are. <3 helgens tips helt klart (både stället och filmen)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!