Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lägesrapport

 
i dag bjöd johan mig på en drink på story hotel som vi drack på deras innergård för att fira att jag avklarat två jobbiga men bra saker. det första är att jag sagt upp mig från mitt (ena) jobb. det på skolan. vi har haft ett sådant destruktivt förhållande hela våren jag och mitt jobb och jag har mått dåligt ungefär hela tiden så nu tog jag äntligen mod till mig och sa tack och adjö till min chef och tackade nej till vidare avtal. hade världens gråtfest i fredags när jag sa hejdå till alla kollegor och alla barn men blev avtackad SÅ himla fint. kommer sakna dem men känns ändå så skönt att bara jobba natt i sommar. 
 
den andra grejen var att jag var på intervju på berghs i dag utan att dö nervöshetsdöden. i förra veckan ringde de mig på jobbet och har inte varit så nervös sen min uppkörning. kommer typ ej ihåg vad jag sa ens men hoppas att de tyckte jag verkade vara en trevlig prick och inte svamlade för mycket. i mitten på juni får jag veta om jag kommer in. 
 
jag hatar ovissheten och känner mig lite melankolisk för tillfället men det är lättare när en har en som säger ”tack för att du finns” när en tackar för en basilikadrink. det var lägesrapporten puss för att ni e så fina

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind