Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sypeppen #20!

i helgen sydde jag nu igen! en vinröd/lila grej med gula prickar blev det. jag sydde den från ett simplicitymönster från sextiotalet som jag fyndat för tio spänn på loppisdet blev min första grej med krage!! hurra! hade jättesvårt att välja knappar så blev såklart bara tråkiga svarta…. hehe
den blev lite för stor för min blygsamma byst men jaja! kanske syr in den eller så har jag den såhär luftig var rätt skönt faktiskt. 
var tvungen att göra den lite kortare än den skulle vara egentligen pga tygbrist men jag gillar den ändå för nu går den fortfarande att ha instoppad i höga kjolar men är ändå inte för lång för att ha till byxor. 
välkommen till garderoben lilla blus!
 
här kan du läsa om vad sypeppen är för något inne hos fredrika!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!