konst med utsikt blyerts samt söndagsmiddag

förra söndagen efter att fått frukost i form av bacon och ägg av jora och efter att vi handlat lite grejs hem till exempel ett tidningsställ så träffade jag alexandra! vi tog bussen (vi och pensionärerna) till värmdö och artipelag för lite fotosöndag
de har just nu en uställning i samtida fotografi som hette ”det synliga”. så himla mycket bra att titta på och kul att absoluta majoriteten av utställarna var kvinnor. här är de jag gillade mest först ut denise grünsteins surrealistiska foton av en oidentifierbar person. 
eva stenram hade fotat kvinnor i typiska utvikningsposer i sextiotalsmiljöer men låtit de vara dolda bakom gardiner. också mkt fin estetik i bilderna
pain —> av towa mozard
miriam bäckström monterade fotona i vad som såg ut som gigantiska vinylskivor
och bildserien av aida chehrehgosha med bl a dessa två var nog mina favoriter. så makabra men vackra samtidigt och med titlar som ”det var ju ert fel” och ”tvångstanke nr 33”
superfina utställningslokaler var det
när vi kände oss klara gick vi ner till vattnet. obs på att det ser ut som typ sommar på bilden men skenet bedrar det var SVINkallt. 
fint med sol iallefall. sen tog vi bussen hem igen!
jag möttes av en ritande pojkvän och satte mig jag med. det blev en vissen tulipan
på kvällen dukade vi upp med brakmiddag
vi hade gjort pulled pork dagen innan och åt med varma baugetter guacamole gräddfil och rödlök mm
anledningen till söndagsmiddag ovan
en fin alice på besök <3
hon hade gjort efterrätt i form av cheesecake med vit choklad och passionsfrukt. sen kom kim efter jobbet och spelade skitgubbe med oss och snipp snapp snut så var helgen slut! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!