bl a

(små stunder från den senaste månaden)
var ute och åt på buco nero med fina familjen för att fira erik och johans födelsedag. jag åt viltsvinsbolognese som var så extremt god. 
en kväll bakade jag en sjukt mäktig choklad- och lingonpaj och åt med alicia och agnes alltså två toppenpersoner i mitt liv. <3

en annan mötte jag upp ante efter jobbet. vi handlade mat och promenerade hem och lagade mat och åt i soffan och pratade konstant om sådant som är viktigt att prata om. med ante. 
och i måndags var jag med min fina fina mamma. hon hade fått biljetter till förhandsvisning av ”mig äger ingen” av sin bokklubb så vi såg den på park och sen åt vi middag på vapiano. jag vet inte om jag tyckte om filmen hemskt mycket men den kändes och det kändes fint att se den med henne som växte upp med min morfar under ungefär samma tid. det blev såklart mycket att vi pratade om mammas barndom och deras tvåsamhet och jag önskar att jag hunnit träffa morfar <3 så himla bra grej att göra något på måndagskvällar f ö. veckostarten blir inte lika jobbig då.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!