Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

världens bästa helg

 
så himla bra helg det har varit. jag har varit sjuk och trött men bara gjort saker jag vill göra och fått mig att må bra och som inte varit måsten. t ex ätit massvis med lösgodis framför en film (och somnat). tittat på kakel. vispat ihop en blåbärsmaräng och gått på släktkalas och ätit tårta. ätit tacos druckit vår egna äppelmust och skördat sista myntan vi haft ute. gjort mojito som vi drack i ett långt bad tillsammans. vaknat utan väckarklocka för första gången på så länge jag kan minnas och bakat scones och gått en promenad i varm höstsol och bland brinnande träd. valt tapeter läst i min bok och ätit toast med pesto och soltorkade tomater till lunch. varit i lägenheten och tagit mått och blivit bjuden på söndagsmiddag av mina föräldrar på indian garden. 
 
och det bästa: jag har varit med honom sedan vi träffades klockan fem efter jobbet i fredags. non stop. är så himla redo för nästa vecka nu. <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!