Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

helgen som var

fredag: gick på bio med johan erik och deras pappa och såg elysium vilken var sjukt spännande men inte riktigt min kopp te. efter gick vi och åt tacos/burritos/enchilada på zócalo. jättefräsch och god texmex-kedja tips tips! sen köpte vi jordgubbar åkte hem och åt med smält kinder maxi choklad
lördag: spelade en innebandymatch (vi vann med 8-3!!!) och åkte sedan direkt till trosa med soffen för att vara barnvakt på ett bröllop. var med på fotograferingen och vigseln och lekte med pyjamasklädda sockerstinna två till sexåringar på trosa stadshotell tills de däckade i högar
söndag: vaknade på trosa stadshotell och åt deras eminenta frukostbuffé innan vi tog farväl av de dödsfina barnen och åkte hemåt stockholm. hängde med sophie en stund på hennes jobb tills johan kom och vi åt lunch på ichaicha i moodgallerian och jag köpte lite tyg. vi gick på visning och sen promenerade vi över hela söder tog en fika på café string och åkte hem igen. åt middag med mina föräldrar och somnade sött bredvid varann och det var slutet på den helgen!!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind