Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sista lilla biten av sommar på landet

på lördagen drog vi oss och så rostade vi bröd i vår fina brödrost till frukoståt med kantareller och drack kaffe på altanentrött och rufsig pojkvänsen åkte vi till västervik! och gick till tant grön. bästa fiket som har så himla mycket gottså slog vi oss ned i hörnet på deras innergårdvi tog chokladtårta kaffe lemonad och en varsin kyckling och curry-smörgås<3vi hade sällskap i dessa sötarufsig jagsen promenerade vi runt i lille staden. tycker denna fasad är så söt med målade fönster.och gick länge i min favoritbutik: ogräs. de har så jäkla mycket fina (och dyra) saker kläder och barnkläder.sen åkte vi hem och hade tänkt göra en massa saker men jag fick ett psykbryt och blev megaledsen och hade sådan himla framtidsångest. jag försöker alltid tänka att det inte gör något om jag inte vet vad jag vill nu för det kommer men i bland (ofta) glömmer jag det tänket. johan var så fin och tröstade mig och sa att vi gör det du har lust med bara.vi satt i varje fall mitt emot varandra vid köksbordet och jag kladdade och han hjälpte mig med att försöka få ihop en ny bloggdesign. tycker ni inte det vore fint? sen lagade han god middag åt mig men jag fotade ingenting mer den dagen.här är vår sista landetfrukost istället. avokado ost och salamimackor mango och yoghurt med start och blåbär. och så juice och kaffe förståssen tog vi farväl av sågaretorpplockade de sista hallonen och åkte hem till stockholm. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!