berlin del två!

på fredagen vaknade vi bakfulla och trötta. vi åkte till frankfurter tor och gick en bra bit tills vi kom till datscha
en restaurang som jag fått tips om från alexandra och genom en berlinguide och i en kommentar här (tack!). tänkte att det måste ju vara ett perfekt ställe att äta frukost på. fint var där också.
soffen och ett litet glas juice
<3
tog deras vegetariska frukost med en himla massa gott. de andra var dock lite skeptiska anton och johan betällde konstig frukost och johan fick mackor med kyckling och sweet chilisås. hehe. men jag tyckte det var gott hursomhelst! tydligen ska de ha bra brunchbuffé på söndagar enligt källor (alexandra :))))))
vi tittade på gårdagens fotoremsor och skrattade åt hur ohyggligt fula de var. sen gick vi till den gigantiska humana vid frankfurter tor men ingen köpte någonting. får lite panik på hur stort och mycket grejer det är där. sen ville sophien och anton åka och vila en stund på hotellet
då åkte jag och johan till en pappershandel jag kollat upp som var så himla himla fin
pillade på skrivböcker och kort alldeles för länge och fick till slut med mig en anteckningsbok med bruna sidor hem. affären hette rsvp och låg på mulackstrasse 14 åk dit. 
 
sen åkte vi tillbaka till hotellet och plockade upp de andra och sen var vi turistiga som tusan men det får bli nästa inlägg puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!