Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

rensar

i förrgår kom vi hem igen och jag längtar redan tillbaka. ge mig en trisslott en vinst så jag kan få leva mitt liv i fred i en liten stuga. utan prestationsångest eller krav på att en måste göra något. för det bästa jag vet är att bara vara med honom och göra ingenting egentligen. ja jag hör hur jag låter jag låter som en snorunge

hela dagen i går/i dag: ordnar rensar viker sorterar mår illa av allt jag samlar på mig. byrålådor kläder det som alltid hamnar i lådor längst in i garderoben. så mycket saker jag inte ens visste jag ägde

slänghögen sparhögen bordesparamenvillbaraslängahögen villslängamenbordesparahögen vetinteallshögen

hittar gamla dagböcker och foton och ler och hittar gamla smycken och gamla brev och blir gråtmild

inventerar mitt liv skulle vi väl kunna säga för att göra det enkelt. eller kanske bara märka hela grejen med att jag försöka få ordning på någonting. någonting åtminstone när det mesta är rörigt i övrigt så är det de materiella sakerna som får skapa struktur

ska belöna mig med att köpa nya växter när allt är färdigt (de har ju alla dött så lite tid jag spenderat här den senaste tiden). när allt är i ordning igen. och tills dess lyssnar jag på spellistan med bara popagandaartister i för ännu har jag en sak att se fram emot innan den här sommaren är över. jag kan prokrastinera livet lite till.

bara lite till

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind