Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ta en till

ett skepp kommer lastat med bilder från emmaboda! de är från mest min engångskamera men också lisas och amandas och så mobilbilder på det så därför är det lite blandat jaja:

jag och ante bilade ned på onsdagen. lyssnade på sommarprat och stannade och rastade vid vättern. ante hade gjort matsäck åt oss typiskt henne <3 vi stannade på loppis också och köpte med oss söta koppar. vi var lite ledsna pga att youth lagoon ställt in (=anledningen till att vi åkte) men blev peppade igen när walls av shout out louds kom på högsta volym på blandskivan jag givit henne för två år sen när hon fyllde år PRECIS när vi åkte in i emmaboda kommun.

shout out louds var första konserten och vi parkerade tog öl under armen och hetssprang till området och dansade dansade dansade i hettan. så jävla fin startefter konserten hängde vi vid bilen ett tag innan vi orkade bära allt till området. jag blåste lite bubblerante och hjärtkoppen från loppis! f ö måste jag berätta en AAAARG grej som hände här- ser ni den ”sköna” killen bakom mandi? när jag skulle ge ante något = står med ryggen mot honom lyften han upp min klänning????? = visar min röv för alla som satt och hängde i campet???? vände mig om och bara ”vad fan gör du????” varpå han svarar ”det var en kul grej” alltså va??? skällde ut honom och hängde icke mer i deras camp sorry ”sköna” killen. oj blev många frågetecken nu men tyckte det passade för fattar liksom inte hur en kan vara så dum att en gör sånt? eller jo men aja nu släpper vi det tråkiga
här är en ball bild som jag inte såg vad det var först men sen kom jag på att det var mitt favvomatställe på hela emmaboda dvs INDISKA stället <333 första kvällen åt jag dubbel middag pga att det var så gott. tror jag åt där 75 procent av mina måltider. hon i kassan var så söt också jag fick köpa mat för 40 kr en gång trots att det egentligen kostade 60 <3
glad och fin fille!
hela mitt gäng!!! fr vä: mandi ante lisa och fille 
mandi och ante
dans dans dans 

här är jag och ante när vi bakischillar med lisa vid sjön som vi så naivt trodde skulle vara öde när vi flydde från festivalområdet för lite lugn. icke

tjugolappsregn på hundhimlen!!! fångade ingen 🙁 försökte i och för sig inte heller
anten
gänget lyssnar på movits tror jag det var?
jag och ante när vi äter lösgodis och dricker vin

rosévin i hjärtkopparna

mandi och morris (en trädgårdskatt med världens läskigaste ögon som hängde i vårat camp hela helgen. så knäppt att någon orkar släpa med sig en sån? haha) och halva jag (obs bortskuren av giltig anledning)
fille och morris
gos
dålig bild på mig och morris 
jag och ante åt mat och drack öl/cider innan postiljonen jag åt indiskt såklart och hon hamburgare. klassiskt
postiljonen <3<3 alltså så himla bäst spelning!!! lyssna på dem gott folk de äger
en morgon köpte vi lyxig frukost och myste vid tältet
sen åkte vi till johans lantställe för några timmars rehab

länsade deras kylskåp (rostmacka med bacon och ägg och så kylskåpskall juice det var heaven) badade och lånade duschenoch åt lite blåbär

 

men vi var peppade när vi kom tillbaka!!! 

fille
lillante <3  vi hade ett mysigt kisställe
ante och två killar som ritade feministsymboler på oss kommer inte ihåg vad de hette dock förlåt 
i deras camp hade de en kasettbandspelare!! och massa kasetter i en icapåse det var grymt
konsert och så kojan tidigt på morgonen
tror detta var på nordpolen. också himla bra konsert!!!
fille och mandi <3
så himla fin den där felicia
indiskt såklart och varm och kall såklart
äckligt fin fille och mandis äckligt goda pizza
avslutar med två bilder på mig och mandi på konsert jag minns ej vilken. men det ser glatt och bra ut iallafall. tack emmaboda för asbra helg!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind