Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

två dygn vardag

 
i söndags kom jag hem efter över sex timmar i bil genom dyngsurt landskap och så duschade jag så länge att jag skämdes över vattenförbrukningen men tänkte att det måste ju ända blivit mindre med tanke på att den dagliga duschen uteslutits några dagar. trött men nöjd efter asbra festival ska visa bilder frånet senare.
 
på kvällen kom johan hem han med och vi gjorde croissanter och bulle på bake off hånglade och såg breaking bad. i går vaknade jag tjock i huvudet och fylld i näsan. somnade om och samlade sen kraft i två timmar innan jag orkade gå de tio meterna för att tappa upp ett bad. jag badade två gånger i går och båda gångerna tills vattnet blev kallt. sen gosade jag med katterna och såg tre filmer också men blev så rastlös att jag knappt såg en enda egentligen.
 
johan kom efter jobbet och lagade middag till mig (biff stroganoff det jag ville ha) medans jag satt och ritade vid köksbordet och sen åt vi ute på altanen och jag kände mig lite bättre. vi satt där tills solen gick ner och himlen blev rosa och då åt vi fruktsallad och ben and jerrys innan båda somnade igen och nu är jag fortfarande sjuk men jag klarar inte av att bara ligga still så i dag ska jag sy. ska på dop i helgen så det kanske bli något att ha på sig där. puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind