Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

helgen genom (mest) telefonen

lördag morgon (eller dag egentligen vi drog oss så länge så länge för vi hade ju inte fått vakna tillsammans på hela veckan <3) jag plockade jordgubbar och stekte pannkakor och johan kokade kaffe stekte bacon halloumi och gjorde äggröra så åt vi en grym brunchsen plockade vi fläderblom och började göra saft men sen insåg vi att det saknades citronsyra så vi gjorde klartet på kvällen iställetvi mötte upp johans föräldrar och erik och åt god mat på chutney. här är johans halloumitallrik och mitt chévreknyte med rödbetorsen gick vi och såg man of steel!!!!!!!!!!!!! hade peppat så otroligt länge. först blev jag besviken men sen när vi pratade om den efter tyckte jag om den mer och meråkte hem i fina sommarkvällen och lyssnade på soundtracket till filmen. våra konversationer i bilen kändes väldigt dramatiska i och med musiken hehenär vi kom hem gick vi en promenad genom skogen tog nya vägarjag plockade smultron på strå och pallade fina blommorsen satte vi oss vid sjön och delade en favoritöli dag var jag och soffen på loppis!
tittade på prylar och jag köpte ett stringtelefonbord för femtio kronor och en blus för tjugo det var bra

sen åkte vi till täby centrum för sophie skulle lämna nycklar på sitt jobb och så botaniserade vi i marimekkobutiken och gud vad jag älskar deras butik!!! och personal <3 och porslin <3 och textilier <3 köpte en klänning på rea och ett mobilskal (behövdes)

känns lite ovant att ha en klänning som går över knäna. mina brukar ju alltid så obscent korta. 
sen grillade jag massa körv och drack rödvin i kvällssolen
och johan friterade pommes frites alltså min kärlek till dessa <3333
åt med hemvispad aioli mmmm
och här är söte och mätta sällskapet
 
och nu har vi flyttat in till köksbordet och sitter och knappar ikapp på våra datorer och dricker rödvin snart sa han snart har han jobbat klart och då ska vi äta jordgubbar och se på breaking bad. puss och kram 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind