Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

söndagen den tjugotredje

 
i går kväll kom jag hem efter sju fästingar hundra myggbett och två helt perfekta midsommardagar på gräskö. men en är ju trött efter mycket festligheter så jag åt massa mat duschade länge och sen sov vi i elva sköna timmar. i dag har vi ätit pannkakor gömda under jordgubbs/siraps-berg till frukost kikat på mellandagsrean (jag köpte bl a toppen på bilderna ovan) och ätit oerhört goda mackor på voltaire i PUB. till middag åt vi pizza och nu sitter johan bredvid mig i sängen och ritar och jag ska läsa min nyinköpta parisguide. snart åker vi över en långhelg <3
 
i morgon börjar min nattjobbsvecka men dagarna är ju fria att spendera hur jag vill ändå och det känns så fint att inte ha några måsten. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!