Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jobbmiddag och tjugoårsfest

nu ligger vi lite efter här men vi tar det i lugn takt hehe. iallafall! fredag för tre (tror jag?) veckor sen var vi ute med jobbet! först blev vi indelade i lag och sedan fick vi en karta över stockholm och massa kuvert innehållandes mer eller mindre pinsamma uppdrag som gav mer eller mindre poäng om de avklarades. det var mobilförbud och så därför har jag inga foton men mitt lag satt exempelvis i en polispiketbuss och fotograferades MED polisen i den. 1500 poäng yes. fick även se min chef prova en klänning på monki. det var megakul. efter samlades vi allihop på gute grill för middag och åt jättegod mat och fick världens sockerbomb till efterrätt (någon maränghistoria med jordgubbar och sånt där poppigt godis på!!!) efter middagen åkte vi några hem till mig och min bror (vi jobbar på samma ställe) och hade lite förfest innan vi begav oss på tjugoårsfest gånger tre!den var fina blondinen till höger som var första födelsedagsbarnet. elin. till vänster om henne rasmus och ante
fina.
andra födelsedagsbarnet! nea!
tredje flickan fick jag ingen bild på men det var mandi och hon var också jättefin lovar <3
de hade hyrt en lokal som är en röd liten stuga vid namn gullbron och det var ca hundra personer där. så roligt!!damir och johan från mitt jobb. johans lag vann som ni kan se på medaljen. de dansade små grodorna runt svampen på stureplan så jag tycker de var värda det ändå.
min favorit var där förstås <3 vi vinglade och skrattade och kissade i skogen tillsammans
och här är hon med bror min 
damir soffen och hanna
sen efter timmar av utomhusfest började det bli ljust igen och här är ralle och ante som lessnat på att jag tagit tusen bilder på henne hehe
dags att gå hem. älskar denna hejdåpussbild på sof och nea <3
så himla fint att gå hem i gryning och morgondimmabästis
ungefär här skrev jag något i anteckningarna på mobilen såg jag dagen efter men det enda jag kunde urskilja var ”jag har skrapsår och soffen säger det här är fan inte carpe diem (…) men agge säger att det är okej att gråta en eller två tårar av lycka (…) så det gör jag” hade ett sådant moment här och älskade verkligen livet kände mig helt oövervinnerlig
sommarnätterna alltså.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind