Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fredagen och lördagen

i fredags efter världens längsta dag åkte jag hem till mel för att fira. hon fyllde år i söndags. tjugo!!!! hurra!!
där var sofia och madeleine till exempel
vi drack tequila. lite för mycket för mitt sjuka huvud men vem tackar nej när det finns citron och salt? inte jag iallafall
fina nike. efter en stund kom jen också och de gick ut och dansade men jag åkte hem och det var cirka mitt bästa beslut någonsin tror jag. 
på lördagsmorgon vaknade jag tung i huvudet pga gårkväll och sjukdom men pallrade mig hem till farmor och farfar. farmors systers mans faster (det blev långt bort) har gått bort och istället för att slänga alla fina saker hon samlat på sig under sin långa livstid tyckte farmor att jag borde komma och se om jag ville ha något för ”du som tycker om gammalt skräp” tackade verkligen inte nej. speciellt inte när man blir erbjuden ett så fint bord som på bilden till exempel.
fastern bodde i en fin hyreslägenhet i hjorthagen. är avundsjuk på den som står först i kön. vackra tavlor och det här skåpet till höger ska jag få! undrar var jag ska ställa det dock har lite för få kvadratmeter till mitt förfogande
fick porslin från arabia och rörstrand fina brickor och burkar och ser ni handskarna? de hade hon virkat. hon var lärarinna i handarbete hela sin livstid och lägenheten var fylld av broderier och vävningar.
fint kök var det också.
jag fick en himla massa fina sybehör och ett syskrin i trä
vi tittade i gamla fotoalbum och vad jag älskar sådana här gamla porträtt. det känns som att det lades ned så mycket mer tid på varje bild förr.
min fina farfar
<3
carl malmsten-soffan skulle dock säljas. väldigt fin ändå.
efter vi gått igenom lägenheten åkte vi till farmors syster (till vänster) och drack kaffe och åt mandelsockerkaka. tycker de är så himla lika och gulliga farmor och hon<3
de hade en megafin katt
hon bor i lägenheten där farmor växte upp och det var fint att se när farmor berättade tonårshistorier som att hon alltid glömde nyckeln när hon varit ute och fick kasta sten på fönstret klockan fyra på morgonen. sen åkte vi hem!
jag fixade i ordning gå-bort-present till soffen. tips att göra egen vinflaskeetikett istället för kort! blev lite knöggligt pga hittade inga bra självhäftande etiketter men det är ju tanken som räknas.
den här snyggingen kom hem till mig
innan vi gick hem till sophie som skulle firas i kvällssolen
här har vi finisen
bubbel i trädgården<3
samree (sophies mamma) hade gjort friterade dumplings som tilltugg så megagott 
och ca tusen andra lika goda rätter
det var SÅ. gott
sophie hade gjort sin klassiska tårta till efterrätt. marängtårta med rice crispies och smörkräm den är så god
sof
vi satt och drack rosebubbel och pratade (utomhus!!!!) hela kvälla
det var fint!
 
fredag och lördag alltså. blev så långt att söndagen får vi ta en annan gång. nu ska jag dricka upp kaffet och sedan måste jag komma någon vart med mitt skolarbete innan jobbet. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson