Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

rastlös

äter frukost i sängen och det var nog dagens kraftansträning vad jag hatar när sinnet är friskt och kroppen inte fungerar.

det regnar ute och jag är sjuk. har nog varit det i en halv vecka men struntat i men nu är det för mycket. för första gången sjukänmält mig på från jobbet. jag är en person med så mycket vilja och när jag för en stund inte kan göra det jag vill blir jag så stressad. och jag måste bli frisk nu jag måste till skolan i kväll vi ska redovisa vårat arbete.

badar badkar i disigt ljus och i tidsperioder som mäts i fingrarnas skrynklighet badvattnets sjunkna temperatur eller daughters album ”if you leave”. tvättar mig noga och smörjer in men ändå så går inte tiden och lungorna hostar kroppen viker sig och näsan rinner fortfarande.

ser ”stranger than fiction” som är så fin knäpp och sorglig och får mig att tänka på när jag och johan nyligen blivit ett par och såg den tillsammans.

jag har deklarerat och ansökt till högskolan men de stora linjerna bara sådant som jag inte ens tror jag har en chans på vågar inte riktigt bestämma vad jag ska göra.

spelar rastlöst spel på telefonen uppdaterar diverse feeds men intet nytt och jag vill bara att dagen ska gå och jag bli frisk igen.

finns inget så stressande som att vara sjuk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind