Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

onsdag

från när jag och alice födelsedagsfikade i efterskott i söndags. hon är så fin min alice. klok och förstår och skickar sms precis när hon gått av tunnelbanan ”gillar dig sarki”
 
hej! tack så väldigt för alla fina kommentarer i förra inlägget. ni gör mig så himla glad! flera har frågat om sybeskrivningar och jag tycker det verkar lite läskigt eftersom att jag verkligen inte är en expert och då känns det så konstigt att försöka guida andra. dock kanske jag sätter ihop någon form av syinlägg någon gång framöver. tills dess kan jag tipsa om lillys senaste inlägg om man är intresserad av sybeskrivningar. 
 
i dag har jag gjort tråkiga saker som att betala räkningar och svara mail och roliga saker som att börja läsa andra boken i torka aldrig tårar utan handskar-serien sett på serier pysslat i illustrator och ätit godis. i eftermiddag jobbar jag på fritids sen ska jag träna och i natt jobbar jag på svea. blir en lång dag. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson