Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vardag och ny klänning

sedan jag började jobba på fritids (varje eftermiddag terminen ut) så har jag kommit in i en ny vardag och fått lite struktur. och det är så skönt. på förmiddagarna håller jag på med skolarbete eller syr och på kvällarna går jag i skolan tränar eller jobbar natt. känns så väldigt skönt att verkligen ha en ”varjedagsyssla” igen helgen blir så mycket mer uppskattad då. 
 
i går på förmiddagen påbörjade jag klänningen nedan av en stor billig stuvbit och blev så fast i det att jag inte hann laga lunch innan jag såg att jag var tvungen att springa till jobbet (som tur var fick vi pannkakor till mellanmål så det gick ju fint ändå). i morse sydde jag i varje fall klart den efter några om och men (råkade liksom stryka för varmt så det gick HÅL i klänningen) och jag tycker om den så mycket. lite djupare ryggurringning trekvartsärm och det bästa är att den har så mycket svängrum så jag kommer ju kunna ha den hela livet oavsett hur mycket godis jag äter. om jag inte råkar stryka den för varmt vill säga.
 
nu följer många bilder på nyuppstigen sara nysydd klänning samt en på min fikus som börjar få gula blad (vad ska jag göra hjälp mig någon fikusexpert?!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind