Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nya vårskor

det började i höstas. på dr martens hemsida men de var alldeles för dyra och jag alldeles för snålsen blev det realisation och genast var de slut i min storlek. så jag fortsatte leta och de fanns på fler ställen men aldrig i min storlek och fanns de i min storlek så var det en scam-sida som inte ens hade någon kontaktsida. där vågar man ju inte beställa.så gick det månader och så åkte johans mamma och syster till london och jag sa ”snälla köp dem om ni ser dem” de fanns ingenstans alla sa att jag skulle se efter på internet
så jag gjorde väl det. och månader efter hade en sida som förr inte hade dem i min storlek fått in dem ett ynkaste litet par! på rea men frakten kostade nästan lika mycket som skorna men vad gör väl det när man längtat och längtat och nu är de mina! vi kommer uträtta stordåd det känner jag på mig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind