Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nya rutiga byxor och en ny manchestertopp

(så här ser jag ut när jag precis vaknat efter en jobbnatt och efter alldeles för få timmar sömn) 
 
här är mina nya byxor som jag tror kommer få pryda mina ben ofta när det inte är minus tjugo grader dygnet runt utan snarare bara-anklar-varmt och jag inte fryser ihjäl i dem. 
 
sedan jag är utan varken heltidsstudier eller heltidsarbete denna vår har jag så otroligt mycket fritid. jag är fortfarande i fasen där jag tycker det är väldigt skönt men om jag känner mig själv så har jag inom några veckor dött av rastlöshet om jag inte gör något. därför står det fint nedplitat i iallafall de närmsta tio veckorna i min kalender minst en lite större sak att göra varje vecka. förra veckan var det att sy en topp av ett tyg jag har hemma (se bild ovan) och andra är att exempelvis äta vegetariskt, testa minst tre nya recept och läsa böcker jag länge velat läsa. låt oss hoppas att det håller mig sysselsatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che