Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en fredag

 
en fredag för några veckor sedan blev jag och mamma bjudna på lunch av min morfars syskon. min morfar dog när mamma bara var arton år och att prata om honom se bilder och få veta hur han var gör att det ändå känns som att jag kommer lite närmre att känna honom. genom andra människors uppfattningar minnen och foton finns han liksom kvar. jag önskar verkligen att jag hade fått träffa honom. vi blev bjudna på champagne  pratade om gamla minnen och åt köttgryta och fruktsallad och jag tycker verkligen om att prata med äldre människor. 
 
på kvällen åkte jag och johan hem till erik och joel och krisztian var också där och vi åt pasta spelade ölspel och jag stickade på min halsduk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che