Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sophie

 
hejhej från min pojkväns gamla stationära dator! får låna den så nu ska jag förinställa massvis med inlägg. längtar så oerhört mycket tills jag får en kissfri dator!!!!! dock har jag ingen aning om när det kommer ske tyvärr. så tills vidare så blir det som sagt tusen gånger tidigare lite oregelbundet här. (sista gången lovar ska sluta ursäkta mig hehe)
 
i varje fall! här är foton från en frostig dag med min bästa underbara vackraste vän sophie för någon vecka sedan. vi gick i affärer och hon köpte skor och jag köpte en topp och en väska (som gick sönder första gången jag använde den :() och vi delade en fantastiskt god salami- och basilikapizza. nu ska jag gå igenom pragbilder PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che