Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

(OBS mobilinlägg)

nyårsafton var så bra. hemskt bra middag och bäst fest som spårade alldeles lagom men nu är jag helt förstörd. i morse förstördes det. 
 
tänker inte romantisera detta överhuvudtaget pga är det äckligaste/mest absurda/otippade som någonsin skulle kunna hända.
jag hade gått ner till köket typ klockan nio på morgonen efter tre timmars sömn för jag kunde inte somna om. slängde tomglas och ställde in i diskmaskinen. då. då ”vaknar” min brors vän som sovit på soffan går till toadörren och rycker i den. den är låst. då fortsätter han att gå till en garderob öppnar dörren och stänger efter sig. han går i sömnen. jag öppnar garderobsdörren för att se vad han håller på med. jag tror inte ni ens kan gissa vad han gör. han står och kissar. i garderoben. och vet ni vad som ligger på garderobsgolvet? min kära dator. min laptop blir urinerad på och jag skriker och alla i huset vaknar och jag vet inte vad jag ska säga men väckte kissaren såklart och han är inte ens medveten om vad han precis har gjort. ok vill dö nu
 
så jävla tragikomiskt men mest tragiskt. min älskade dator. 
 
så om ni undrar varför jag inte bloggar på ett tag/aldrig igen beror det på en urinmacbook. vill dö tack hej 
 
ps mina glasögon gick dessutom sönder när jag grät älskar att 2013 inte kunnat börja sämre. tur att jag ska till optikern på torsdag. gott nytt jävla år

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!