Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

larm och nyårslöften

här är min nya skjorta från urban outfitter’s rea. jag köpte den i torsdags men kunde inte använda den förrän i dag eftersom att när jag kom hem och skulle prova den märke jag att larmet var kvar på. det kändes så himla pinsamt att gå tillbaka och be dem larma av den även om jag visste att jag betalat för den så skämdes jag enormt. så knäppt att man kan få dåligt samvete över något man inte gjort. som tur var var expediten vänlig.
 
mina nyårslöften blir: 
– fota mer. eller alltså snarare fota mer ”noggrannt”. blir så himla irriterad på mig själv när jag drar upp isot för att jag är för lat för att hålla kameran stadigt osv. bruset på min kamera är ej vackert. 
– skriva mer för mig själv. blir så väldigt mycket klarare av att få ned tankar på papper.
– spara pengar varje månad.
 
+ några hemliga. förutom att det är ganska oklart vad jag vill göra med mig själv är jag ganska sugen på 2013 nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!