Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kära dagbok,

gårdagens klädsel
 
jag sov ut för ungefär första gången efter en jobbnatt och det var extremt skönt. känns så oerhört ovant att vara pigg dagen efter.
 
jag har varit i butiker med mor min hela dagen och herregud vad trött man blir av det alltså. har handlat spenderat alldeles för mycket pengar den senaste veckan det blir nog köpstopp på mig ett tag nu. jag köpte iallafall både nyårsklänning och nyårsörhängen i dag så nu är jag (nästan) redo för nyårsafton. måste bara förbereda mig lite mentalt också. typ komma på bra nyårslöften. har ni några tips? orkar inte äta mindre träna mer-löften. 
 
nu på kvällen har jag och johan lagat middag (det blev stark tomatsoppa och quesedillas) och i morgon ska jag och marcus handla tusen plastmuggar och diverse nödvändigheter till vår nyårsfest och sophie och jag handla till nyårssupén. är så väldigt pepp på nyår!!!!1
 
jag hade också tänkt göra ett käckt årsresuméinlägg men alltså jag orkar nog inte det. vi får se i morgonkväll. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind