Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett litet hej

denna vecka har endast bestått av plugg jobb och träning och de (alldeles för få) timmar jag inte ägnat mig åt någon av tidigare nämnda aktiviteter har jag sovit. inte konstigt att det varit tråkigt här. i varje fall. i morgon har vi julfest på jobbet på lördag tenta efter tentan ytterligare en julfest med johans familj. nästa vecka får jag jullov så jag tänkte att då ska det bli lite roligare här men tills dess kan vi ju titta på lite instagrambilder från den senaste tiden: 
 
allra sista matchen på råsundastadion. så himla sorgligt att den rivs. och jag när min klänning precis var färdig!
en lördag när vi drack vin hos anton och sen gick till strand och jag sisådär fyra på morgonen och ska precis åka hem från jobbet.
ett mellanmål samt ett kvällsmål ÄLSKAR skittles.
en dag blev det massvis med snö och så jag på min absoluta favoritplats. 
frescatis koloniförening i rimfrost och motljus och oj vad jag saknade att ha kameran då. + en annan dag på väg till skolan inte lika soligt. 
mitt och johans hemmakontor i förra veckan. han jobbade och jag pluggade och båda åt glass. och en adventsfrukost! johan gjorde himmelsk äggröra. älskar när han ser matvideos som han inspireras av för jag får alltid bli första provsmaksperson.
jag när jag borstar tänderna och början på en teckning och lite godis på jobbet.
i går när jag kom hem halv tio efter att ha haft världens jobbigaste dag hade johan dukat upp sushi och öl <3<3<3<3 och i dag åkte och jag tog en pluggpaus i form av tacolunch med sophien. det var mycket bra.
 
 på instagram heter jag cupidbow om någon vill följa. puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind