Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett hej

 
hej vänner. i går var ytterligare en sådan där måndag med skola från morgon till kväll och jobb från kväll till tidig morgon. men jag trivs med det faktiskt. det känns som att jag gör framsteg med franskan och jag tycker det är oerhört intressant att lära mig ett nytt språk. jag tycker om mitt jobb också och den enda nackdelen med att jobba natt är att man inte får sova med johan sju dagar i veckan.
 
i dag ska jag ha en lugn pluggdag bara se en film som vi ska diskutera i morgon och nöta glosor och i kväll jobbar jag igen. försöker hålla det roligt här ändå och ska försöka svara på era fina kommentarer också! blir så väldigt glad när ni säger så snällt till mig. 
 
puss ni är fina

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind