Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

snö

i går åkte jag till lidingö mötte upp alice efter jobbet handlade och så lagade vi knullpasta hemma hos henne. emma kom och vi åt allt i soffan och drack vin och åt glass till efterrätt. det var fint att träffas och på väg till lidingöbanan när jag skulle åka hem föll första snön. fint
 
fredag i dag och fredag har varit kort skoldag hem och laga god lunch gå promenad med charlie i solen och nu ska jag plugga lite till innan jag ska träffa sophie en stund och sen laga middag med pojkvän.
 
och så vill jag bara säga att jag blir så himla glad varje gång ni kommenterar. ni är så snälla och söta och rara att jag inte vet vad jag ska ta mig till. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind