Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

söndagsutstyrsel

hej fina ni. såhär såg jag ut i dag i vår höstfina äppelträdsträdgård. det söndag och jag har druckit tre mojitos till middag kanske lite för att starta den här kommande veckan som jag tror kommer bli så himla bra! har bara lektioner i morgon och sen är hela veckan till mitt förfogande. det blir måndag med skola och loppis födelsedagsfirande för johan och hans bror med middag ute på tisdag dans och öl och vin på onsdag och i helgen en dag med min kärlek och maskerad på kvällen. visst har jag massa plugg men jag tänker att det kommer jag hinna ändå. är så himla pepp. puss nu sover vi och längtar tills vi vaknar i morgon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind