en liten lördag för ett tag sedan

julkuloren lördagsmorgon för några veckor sedan började med att jag gick till vinden och hämtade och krossade julkulor

julkulorsånt som skulle i vår gran i år.

julgransmattamen började aldrig klä den ty johan skulle jobba hela dagen och klä granen vill en ju göra tillammans. la ut fina mattan bara alltså.

tavla stökade massa hemma och ramade in en affisch som hängt halvdåligt aslänge. blev fint med brun ram tycker jag. affischen är från marimekko.

sol i andrahandsen städade jag hela läggan i solljus något jag ej är bortskämd med. vi bor på våning två och med ett hus tvärsöver gata blir det mycket lite sånt såhär i mörkaste december.

adventsljusSÅN RO I SJÄLEN EFTERÅT

couscoussalladåt rester av en couscoussallad med halloumi till lunch

sofia innan jag gick ner för att träffa lattjo vid gallery steinsland berliner.

bokmarknad på steinsland berlinerde hade bokmarknad och en himla massa fint att bläddra i. väldigt små publikationer och zines.

bokmarknad på steinsland berliner den här boken var topp

sol på husnär vi kikat en stund gick vi ut igen och fortfarande fanns det sol men bara lite lite

sol på hus vi fick se det i andrahand.

utsikt från katarinavägenså tog vi bussen till östermalm förbi rosa himlar

julpynttill julpyntets högkvarter i stockholm

beckmans julmarknad det var beckmans julmarknad som var målet och det fanns mycket fint att titta på.

beckmans julmarknadfotade nästan inget men kolla de här fina temporära tatueringarna med plantor. vill ha en tatuering kan någon bara bestämma vad jag ska ha för motiv?

il caffésen var vi tvungna att ta en kaffe och sitta ner en stund och prata av allt marknande. så fint att hänga lite när vi inte sågs varje dag som vanligt under praktiken.

bad feministinnan vi tog farväl så kvistade vi in på adlibris nya fysiska bokhandel och klämde på böcker och knep varsin »bad feminist« av roxane gay som bastion har formgivit! asfin.

adventsljusstakehemma var det mörkt mörkt så jag tände alla små ljuskällor som strategiskt placerats fram toppa granen med en tomte och johan var hemma och vi pyntade granen. jag fick som sagt toppa den med en tomte pga är familjens överhuvud YEAH

julölsen delade vi på en julöl som jag fått av honom i present i paketkalendern i kupglas som han fått av mig. så bra koordinerat av oss. och så spelade vi fia med knuff.

johanklädd gran + kollade på vår lille gran. *så idylliska*

rostade körsbärstomater så slutade lilla lördagen med att häva i körsbärstomater med olja och salt och peppar i en form och låta dem bakas länge tills de blev smakiga och goda

färsk pasta med körsbärstomaterätes tillsammans med nykkokt färsk fylld pasta + kilovis med parmesan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!